معمولا افرادی به مسافرت طولانی خارج از کشور می روند که فامیل یا آشنایی در کشور مقصد داشته باشند و تصمیم بگیرند چند هفته ای را در کنار آن ها سپری کنند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید بد نیست توضیه ها و نکات زیر را پیش از اقدام به سفر مطالعه نمایید. با نظاره همراه باشید…
۱- در کشوری که شما قصد سفر به آن را دارید ممکن است تحمل کردن یک مهمان آن هم به مدت چند هفته برای میزبان سخت باشد زیرا هر کشور و شهری سبک زندگی خودش را دارد و ممکن است باعث ناراحتی میزبانتان شوید. بهتر است به فکر اجاره یک خانه باشید یا اگر توان مالی آن را ندارید، مدت سفرتان را کوتاه کنید.
۲- نسخه ای که از پزشکتان دریافت می کنید در کشورهای دیگر بی اعتبار است و برای دریافت قرص و داروهای مورد نیاز باید به پزشکی در همان کشور مراجعه کنید، بهتر است پیش از سفر قرص ها و داروهایتان را خریداری کنید و مقداری هم اضافه تر از چیزی که فکر می کنید لازم خواهد شد، بردارید.
۳- سعی کنید خیلی از مسائل را نادیده بگیرید. رازهای کوچک را از این خانه به آن خانه نبرید. در مسائل خانوادگی فرزندانتان دخالت نکنید. حتما عروس را به چشم دختر و داماد را به چشم پسرتان ببینید. از جوانها توقع نداشته باشید زودتر از موعد تجربه کافی داشته باشند. قبول کنید که دنیا تفاوت کرده است.
۴- هیچ کس علاقه مند به تحمل مهمانی غمگین با انرژی های منفی نیست! اگر در چنین وضعیتی به سر می برید بهتر است به مسافرت نروید و حال میزبانتان را هم بد نکنید، غر نزنید. خیلی اظهارنظر نکنید. می توانید برای پر کردن اوقات فراغت خاطره بنویسید.
۵- سعی کنید همیشه کتاب بخوانید و اطلاعاتتان را در مورد کشوری که به آن سفر کردهاید و بستگانتان در آن اقامت دارند، بالا ببرید. به اخبار روز توجه داشته باشید و در جریان تحولات و موضوعات اطرافتان قرار بگیرید.
۶- بستگان شما دوست دارند شما را شیک و تمیز و سرحال ببینند، پس سعی کنید بهتر از قبل باشید و به خودتان بیشتر برسید.
۷- زیاد نوشیدن آب به شادابی شما کمک میکند. می توانید در هر خانهای پارچ آبی را در نزدیکی خودتان قرار دهید و آن را مورد استفاده شخصی قرار دهید.
۸- برای خودتان یک برنامه پیاده روی داشته باشید، زیرا هم به شادابی شما کمک می کنید و هم جاهای دیدنی بسیاری را خواهید دید و با محیط اطرافتان آشنا تر خواهید شد.
۹- سعی کنید برای خودتان برنامه ای روزانه ترتیب بدهید که زیاد در دست و پای بستگان تان نباشید.
۱۰- زمانتان را بین بستگان به صورت مساوی تقسیم کنید و هرگز یکی را بر دیگری ترجیح ندهید. آنها نباید احساس کنند که در این زمینه بین شان تبعیض قائل شدهاید.
۱۱- مهمان، زیادش هم خوب نیست! بهتر است زمان سفرتان را طوری تنظیم کنید که وقتی رفتید همه بگویند جایش خالی! چقدر خوش گذشت… نه اینکه بگویند خوب شد بالاخره رفت سر خانه و زندگیش!
۱۲- وابستگی همیشه هم خوب نیست. همیشه تعلقات و وابستگیهایتان را بهطور مثبت نزد خودتان نگه دارید و هیجانات عاطفی زیادی از خودتان بروز ندهید. زیاد گریه نکنید.
۱۳- در کشور مقصد یک تلفن همراه اعتباری تهیه کنید و همیشه همراهتان داشته باشید.
۱۴- برای خودتان یک دفترچه تهیه کنید و تمامی آدرس ها و شماره تلفن های ضروری را در آن یادداشت نمایید.
۱۵- اعتبار پاسپورت بسیار مهم است و برای سفر به کشورهای مختلف تاریخ انقضای آن مورد توجه قرار می گیرد. بهتر از پیش از سفر آن را چک کنید.
۱۶- از حمل چمدان سنگین دوری کنید و با کمی توضیح فرزندانتان را قانع کنید که سوغاتیهایشان را برای اقوام پست کنند و در چمدان شما قرار ندهند چون همیشه امکان زمین خوردن شما با بار سنگین وجود دارد و به این ترتیب مزاحم سایر همراهان میشوید. اگر مرتب سفر میروید چمدانهایتان را هر چند سال یکبار عوض کنید و با چمدان کهنه راهی سفر نشوید.
۱۷- بهتر است قبول کنید که در قرن بیست و یکم، دنیا به سمتی میرود که در همه قارهها ملیتهای مختلف میتوانند دوستانه در کنار هم زندگی کنند. این وضعیت مهاجرت و جدایی از فرزندان فقط مشکل شخصی شما نیست.