شاید گشتن در موزه برای جوانان و نوجوانانی که به دنبال مکانهایی هیجانانگیز هستند، کمی خستهکننده باشد اما مکانهایی هم وجود دارند که دید شما را نسبت به موزهها تغییر میدهند. موزههایی در سراسر دنیا فعالیت میکنند که چیزهای ترسناک و هیجانانگیز را به معرض دید بازدیدکنندگان میگذارند و میتوان لقب ترسناک ترین موزه های دنیا را به آنها داد و در ادامه با ۵ مورد از آنها در نظاره آشنا خواهیم شد.
-
موزه ملی تاریخ مراسم تشییع جنازه

در سراسر جهان و در آیینهای مختلف، اعتقادات و عکسالعملهای گوناگونی در مورد مرگ و نحوه تشییع جنازه مردگان وجود دارد. در این موزه با برخی از روشهای متفاوت وداع با زندگی دنیوی و مراسم تشییع جنازه آشنا میشوید. این موزه که در شیکاگو قرار دارد، بزرگترین مجموعه تاریخی در مورد مراسم مرگ در قاره آمریکاست و انواع تابوتها و وسایل خاکسپاری نیز در آن قابل مشاهده است.
-
موزه ماتر

بدون شک هیچ موزهای در دنیا به اندازه موزه ماتر ترسناک و دلهرهآور نیست. این موزه در فیلادلفیا واقع شده و چیزهای عجیبی در آن به نمایش گذاشته است. در موزه ماتر، انواع و اقسام بدنها و ماکتهای افرادی که به بیماریهای عجیب و لاعلاج مبتلا شدهاند به معرض دید بازدیدکنندگان گذاشته شده است. این موزه ترسناک در سال ۱۸۵۸ میلادی با تلاش و کمک مالی دکتر توماس دنت ماتر (Thomas Dent Mutter) شروع به کار کرد. همچنین چیزهای عجیبی مانند بزرگترین جوش چرکین دنیا، بزرگترین مدفوع انسان و مغز انسانهای عقب افتاده در این مکان به نمایش درآمده است.
-
موزه مومیایی دالاس

شاید گشتن در موزهای که پر از مومیایی است برای شما عجیب باشد. در این موزه، چندین مومیایی زن، مرد، بچه و بزرگسال به نمایش گذاشته است. در سال ۱۸۳۳ میلادی، بیماری وبا در مکزیک جان بسیاری از انسانها را گرفت. تعدادی از جانباختگان این بیماری، مومیایی شده بودند و بیشتر آنها نیز به اطراف شهر Guanajuato مربوط میشدند. این مومیاییها برای چندین سال در زیر زمین دفن شده بودند و سرانجام طی حفاری باستان شناسان، گوری بزرگ از مومیاییهای دفن شده پیدا شد. این مومیاییها پس از انجام مطالعات، در موزه مومیایی های دلاس به نمایش گذاشته شدند و افراد زیادی از آن بازدید میکنند.
-
موزه عروسکهای سخنگو

این موزه ترسناک در ایالت کنتاکی آمریکا واقع شده و انواع و اقسام عروسک های سخنگو در آن نگهداری شده است. این عروسکها با آن عروسکهای زیبا و دوستداشتنی دختربچهها فرق دارند و بیشتر شبیه به عروسکهایی هستند که در فیلمهای ترسناک دیده میشوند. پسربچهای به نام ویلیام شکسپیر برگر (William Shakespeare Berger) زمینهساز راهاندازی این موزه شد. وی در یک خیمه کوچک، این عروسکها را جمع میکرد تا این که سرمایهگذارانی پیدا شدند و روز به روز به تعداد عروسکها افزوده شد و اکنون بزرگترین خیمه عروسکی دنیا از بازدیدکنندگان میزبانی میکند.
-
موزه روانپزشکی گلور

موزه گلور آمریکا، سابقه ۱۳۰ ساله پزشکان در درمان بیماران روانی را به معرض دید بازدیدکنندگان میگذارد. در این موزه، آثار و نشانههای بیماریهای روانی، دست نوشتههایی عجیب که از ذهن بیماران نشات گرفته و حتی وسایل، داروها و لباسهای بیماران روانی به نمایش گذاشته شده و بازدیدکنندگان در آن با صحنههایی دردناک و خشن روبرو میشوند.